3 gezondheidsvoordelen van het maken van nieuwe vrienden

door | november 25, 2019

Elke vriend die je hebt was op een gegeven moment een vreemdeling. Denk hier eens over na. Op een gegeven moment was elke vriend die je ooit hebt gehad een vreemde. Je kende ze niet, en zelfs je beste vriend was iemand die je niet kende of je hem kon vertrouwen of nog niet. Dat is een verbazingwekkend feit als je erover nadenkt! Iedereen die je kent was ooit een buitenlands concept.

Gebruik de onderstaande suggesties als aanmoediging om meer mensen te ontmoeten en uit je comfort zone te ontsnappen. Also, je kunt makkelijk nieuwe mensen leren kennen op deze app. Geef mensen een kans en ze kunnen je verrassen! Je weet nooit dat je zelfs zou kunnen eindigen met een ontmoeting met je beste vriend op de stoep, in het vliegtuig of in de film. Wees moedig, maar wees slim!

Het opent een nieuwe wereld van mogelijkheden

Als je iemand anders ontmoet, is de kans groot dat je andere plannen en zelfs andere interesses hebt. Soms kunnen ze je voorstellen aan hun vriendengroep en kun je beginnen met het vormen van meer vriendschappen. Daarom is het zo belangrijk dat je geen willekeurige ervaringen als vanzelfsprekend beschouwt. Soms kunnen ze een geweldige manier zijn om mensen te ontmoeten met wie je direct contact maakt.

Dit zal je leiden tot het uitproberen van nieuwe dingen en het openen van vreemde mogelijkheden die nooit eerder een optie waren. Een van mijn nieuwe vrienden stelde bijvoorbeeld voor om naar een restaurant te gaan waar ik nog nooit van gehoord had. Nu ben ik een vaste klant! Zelfs zulke domme dingen kunnen je leven op kleine maar heerlijk rijke manieren veranderen.

Je kunt nieuwe avonturen delen

Als je voor het eerst nieuwe mensen ontmoet, is er opwinding. Elk gesprek laat meer zien over wie je bent en wie ze zijn. Dat betekent dat je je op een diep niveau kunt verbinden en soortgelijke ervaringen kunt delen. Veel van deze avonturen kunnen nieuwe avonturen zijn die je naar plaatsen brengen waar je nooit had gedacht dat je naartoe zou gaan.

Het verhoogt assertiviteit en moed

Het kost lef om nieuwe mensen te ontmoeten en het gesprek lang genoeg gaande te houden om een nieuwe vriend te worden. Dit soort oefening is niet alleen een goede levensvaardigheid, het kan ook op andere gebieden helpen. Als u bijvoorbeeld met nieuwe potentiële klanten op het werk praat of uw kinderen probeert te overtuigen dat ze naar u moeten luisteren, is het een vaardigheid om overtuigend en overtuigend te kunnen zijn. Net als elke andere vaardigheid, moet het worden beoefend om je goed te krijgen.

Lees ook: Karpervisserij tips voor grote rivieren