4 Stralende voordelen van lichaamsverzorging

door | februari 14, 2021

Betaal geen hoge bedragen meer voor schoonheidsproducten die jouw gezondheid kunnen schaden en jouw levensduur kunnen beïnvloeden. Stap vandaag nog over op natuurlijke lichaamsverzorging voor een gezondere toekomst en je zult zien hoe je je voelt. Soms speelt een kleine verandering een enorme rol in hoe we ons voelen en leven.

Een van de populaire merken die met natuurlijke ingrediënten werken is Rituals. Bekijk hier alle recente Rituals sale producten.

Lees hieronder waarom het gebruik van natuurlijke producten een betere optie is.

Minder roos

Niet alleen mannen proberen van dit probleem af te komen, ook vrouwen zijn vatbaar voor roos. Al die shampoos en conditioners die beloven je van je probleem af te helpen, veroorzaken nog meer roos, waardoor je meer geld uitgeeft aan vrij verkrijgbare anti-roosproducten, die op hun beurt je probleem kunnen verergeren en gistovergroei kunnen veroorzaken.

Minder haaruitval

Veel vrouwen lijden aan haaruitval zonder te beseffen waarom hun haar zo intens uitvalt. Er zijn veel redenen voor haaruitval, waaronder slechte voeding. Maar die dure shampoos, conditioners, haarwax en andere stylingproducten die je haar gezond en mooi moeten houden, kunnen het langzaam ruïneren.

Betere gewichtsbalans

Het klinkt vreemd, maar sommige lichaamsverzorgingsproducten kunnen ook je gewicht beïnvloeden. Van bepaalde chemicaliën, bekend als obesogenen, is aangetoond dat ze gewichtstoename veroorzaken. Het zit zo: obesogenen, waaronder ftalaten, kunnen je stofwisseling en schildklierfunctie beïnvloeden en zelfs je hormonen ontregelen. Een onevenwichtige hormoonhuishouding kan uw gewichtsverlies ook saboteren.

Voorkom allergieën

In tegenstelling tot commerciële schoonheids- en lichaamsverzorgingsproducten, veroorzaken natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten zelden allergieën. Wanneer je een product vol agressieve chemicaliën op je hoofdhuid en huid aanbrengt, wordt het binnen 15-20 minuten in je bloedstroom opgenomen, wat een allergische reactie veroorzaakt. En dan moet u uw kostbare tijd besteden aan een paar keer per week naar de dokter gaan en uw geld uitgeven aan dure medicijnen.

Lees ook: Wat zijn de voordelen van automatische tuinmachines?