Alles over Fleshlights, mastruburen en sekstoys

door | september 7, 2019

Het kopen van een Fleshlight zou heel eenvoudig moeten zijn, maar veel mensen zijn er een beetje bezorgd over.

In feite zijn de meeste mensen zenuwachtig over het kopen & bezitten van een persoonlijk seksspeeltje vanwege het stigma dat aan seksspeeleigenaren is verbonden.

Een gezonde seksuele drang en het gebruik van seksspeeltjes om jezelf te verzadigen is volkomen natuurlijk en er is geen reden om je te schamen dat je wat geld hebt geïnvesteerd in iets waar je waarschijnlijk al veel tijd in hebt geïnvesteerd.

Zie het als volgt: je besteedt veel tijd aan slapen, dus je koopt een goed bed. Als je veel tijd besteedt aan masturberen, waarom zou je dan geen goede masturbator kopen?

Voorbij zijn de dagen dat je in een sekswinkel met een trenchcoat moet binnen lopen. Vleeslampen bestaan al sinds de late jaren ’90 en zijn geëvolueerd tot een gevarieerde lijn van producten die kunnen voldoen aan de masturbatoire behoeften van de meeste mensen.

Mocht je geïnteresseerd zijn om te zien waar de ophef over gaat, dan zal je blij zijn te weten dat de industrie nu minder gehuld is in schaduwen en veel meer op voorhand en zonder je te schamen over wat ze doen. Pakketaanbiedingen en gratis verzending zijn aan de orde van de dag en de klantenservice is net als elk ander product en niet zoals het bellen van een seks hotline.

In feite zijn er momenten waarop ik vergeet dat een fleshlight een speelgoed bedoeld om uw Pietertje in te glijden als gevolg van hoe normaal het aankoopproces is geworden.

Waar kan je een Fleshlight kopen?

Als je wilt weten waar je Fleshlight producten kunt kopen, kan je het antwoord bij deze top 10 beste fleshlights vinden.

Amazon-verkopers zijn berucht voor de verkoop van knockoff of volledig valse Fleshlight producten, dus Amazon is te vermijden.

Sommige gewetenloze verkopers nemen echte Fleshlight-koffers en doen er nieuwe mouwen in van twijfelachtige fabrikanten, het risico is het gewoon niet waard en je weet misschien niet eens dat je gedupeerd bent.