De beste manieren om je spullen te verhuizen

door | augustus 20, 2019

Verhuizen naar een nieuwe locatie kan behoorlijk duur worden als je een verhuiswagen moet huren. Afhankelijk van hoeveel spullen je hebt en hoe ver je gaat, kan het op vele andere manieren worden bereikt. Lees onze artikel om te weten welke methodes je kan gebruiken om je spullen te verhuizen.

Aanhangwagen gebruiken

Het eerste wat ik zou doen is een aanhangwagen te gebruiken. U kunt huren, natuurlijk, maar vraag rond en kijk of iemand die je kent heeft een die je kunt lenen. Als je veel te verplaatsen hebt, vooral als je eventueel geld kunt besparen door een aanhangwagen te kopen. Ingesloten aanhangwagens kunnen ook na de verhuizing gebruikt worden voor extra opslag of je kunt ze aan iemand anders verkopen.

Een verhuisbedrijf huren

Dit kan aan de dure kant zijn, maar als je een erkende en goedkope bedrijf vind valt het wel reuze mee. Neem verhuisbedrijf Rijswijk als voorbeeld. Zij doen dit voor een prikkie en je hoeft niks meer zelf te sjouwen, geen hoofdpijn en geen spierpijn.

Bestelwagen

Als je geen toegang hebt tot een aanhangwagen of pick-up wagen, zou een bestelwagen het op een na beste optie zijn. Afhankelijk van de grootte van het busje, kan het zijn dat je wat beperkt bent op grotere objecten zoals koelkasten etc., maar voor kleinere meubels en de rest van je rommel kan het gewoon werken.

Draagbare kasten gebruiken

Draagbare kasten kunnen de beste oplossing zijn. Ze brengen het apparaat naar uw locatie en u kunt het zelf inpakken. Dit zou vooral goed werken voor een situatie waarin u moet verhuizen voordat u uw nieuwe plaats kunt betrekken.
Verzend het – Als u geen meubels of grote objecten heeft om te verhuizen, kunt u het misschien gewoon inpakken en verzenden. Wees voorzichtig om de kosten eerst te vergelijken met een van uw andere alternatieven.

Met je eigen auto

Je zou verbaasd zijn hoeveel spullen u eigenlijk in een gemiddelde auto kunt stoppen. Het kan je een paar ritten kosten, maar voor korte verhuizingen zonder veel meubels is het de beste manier.

 

Ik ken niemand die denkt dat verhuizen leuk is, maar je kunt geld besparen door het zelf te doen. In plaats van je bezittingen te toevertrouwen aan vreemden die er misschien niet zo veel om geven als jij, kijk dan eens naar je andere opties. Met een beetje vindingrijkheid zou je verbaasd kunnen zijn over wat je kunt bereiken met slechts een beetje hulp van je vrienden.