De Voor- en Nadelen Van Een Laptophoes

door | augustus 22, 2019

Een laptophoes is een zakje, vaak gemaakt van plastic of nylon, ontworpen om om uw laptop te passen. Ze worden vaak ook laptop sleeves genoemd. Laptop sleeves kunnen helpen om de hoeveelheid stof of puin waarmee de laptops in contact komen tot een minimum te beperken en kunnen bescherming bieden tegen kleine schokken en stoten. Ze bieden echter niet altijd voldoende bescherming tegen grote ongelukken zoals vallen of vallen.

Niet volkomen beschermd

Het is belangrijk om realistisch te zijn over de beschermende eigenschappen van een laptophoes; ze kunnen uw laptop slechts tot op zekere hoogte beschermen. Hoewel de meeste modellen zijn ontworpen om een of andere vorm van klopbescherming te bieden, en sommige bieden waterafstotende eigenschappen, is het onwaarschijnlijk dat ze bestand zijn tegen een val van een aanzienlijke hoogte of worden gedropt in een zwembad. De nauwsluitende aard van laptophoezen betekent dat ze over het algemeen niet de bescherming bieden die een robuuste rugzak of koffer zou bieden. Maar als je toch voor een goedkope prijs een goedberschermende laptophoes wilt halen, kan je het beste een laptop sleeve kopen bij Sleevy. Ze bestaan al 5 jaar en verkopen de beste laptophoezen die er zijn.

Minder schoonmaken

Het gebruik van een laptop sleeve met uw laptop kan betekenen dat u het beeldscherm en het chassis van uw apparaat minder vaak hoeft schoon te maken. Het schoonmaken van een computer kan een tijdrovend proces zijn, en het schoonmaken van een laptop kan vooral lastig zijn omdat niet alle ontwerpen gemakkelijk toegang bieden tot de binnenkant van de machine. Door stof af te weren met een laptophoes, kunt u uw laptop langer schoonhouden, waardoor de nuttige levensduur van uw laptop mogelijk wordt verlengd.

Bescherming

Misschien is het belangrijkste voordeel van het gebruik van een laptophoes wel de bescherming tegen schade die dergelijke apparaten bieden. Laptops zijn meestal dure, complexe apparaten die met zorg moeten worden behandeld om een lange levensduur te garanderen. Het plaatsen van uw laptop in een laptophoes kan voorkomen dat deze in contact komt met de pluizen die zich in de bodem van tassen en aktetassen bevinden. Bovendien hebben sommige mouwen waterafstotende eigenschappen, waardoor ze bescherming bieden tegen het morsen van drank of toevallige blootstelling aan regen.