De voor- en nadelen van Vaping

door | augustus 10, 2020

Aan het einde van deze post zou je een beter inzicht moeten hebben in de voor- en nadelen van vaping. Er zijn een aantal punten aan beide kanten. Maar als je bedenkt dat vaping een alternatief is voor roken, moet het duidelijk zijn dat het de beste keuze van de twee is. Hoewel vaping niet de enige manier is om sigarettenverslaving te bestrijden, hebben alle andere keuzes ook voor- en nadelen. Chantix heeft sommige mensen ook geholpen om te stoppen met roken, maar een van de neveneffecten is “gedachten of acties zelfmoord” – hoe is dat voor een enge!

Vaping is echter geen magische kogel voor iedereen. Je zou kunnen besluiten dat het niet voor jou is, maar je zou er zo van kunnen genieten dat je nooit meer gaat roken. Welke keuze je ook maakt, je hebt nu een nuchter gevoel voor de voordelen en de nadelen van vaping.

Klik hier om naar een Vape Shop te gaan.

Lees hieronder een paar voors en tegens van vaping.

De voordelen van Vaping

Onmiddellijke tevredenheid

De gemaksfactor is hoog bij vapes vanwege de snelheid waarmee je het verlangen kunt stilleggen. Hoewel geavanceerde vapes een eerste knutselbeurt nodig kunnen hebben, komen er veel voorgeprogrammeerde vapes die direct klaar zijn voor gebruik. Hoe dan ook, als de vape eenmaal klaar is, is het nemen van een treffer net zo eenvoudig als het drukken op een knop of het tekenen op het apparaat (sommige hebben een automatische trekking). Hoewel alle vapes een opgeladen batterij en e-sap nodig hebben om te kunnen blijven werken, kan de gemiddelde vape u de hele dag door onderhouden zonder onderhoud. Het is klaar wanneer u dat bent.

Prijspunten voor elke portemonnee

Er is een dampproduct voor u, wat uw budget ook is. De vaping markt is de afgelopen jaren uitgebreid en de concurrentie is volop aanwezig. Er is een breed scala aan producten in elke prijsklasse – van wegwerp-e-cigs, tot geavanceerde vape-mods en top-shelf e-liquids. Als je minder dan tien dollar te besteden hebt, kun je nog steeds een vape vinden die klaar is voor direct gebruik.

De nadelen van Vaping

Overweldigende mogelijkheden

Er is bijna onbeperkte keuze in apparatuur, e-vloeistof, en zelfs vaping stijlen. Het kan moeilijk te verwerken zijn, vooral in vergelijking met het relatieve gemak van het kiezen van een sigarettenmerk en het opsteken. Daarom is het zo belangrijk voor nieuwe vapers om eenvoudig te beginnen met een basisstartset. Je kunt ook hulp vinden bij een vapeshop, een vapeforum of van vrienden die vapen. Gelukkig helpen ervaren vapers je meestal graag met het leren vapen!

Technologie leercurve

Niet alleen is de markt verzadigd, veel van de apparaten zijn voor hobbyisten. Hoewel geavanceerde hardware niet voor beginners is, is veel van de informatie op het internet erop gericht. Dit kan ertoe leiden dat je denkt dat het vapen complexe kennis vereist om het te ervaren. Dat is niet waar! Vaping kan heel eenvoudig zijn, ondanks hoe het ook lijkt.

Lees ook: Top 5 Voordelen van een Abonnementsbedrijfsmodel