Natuurlijke manieren om grotere borsten te krijgen

door | oktober 14, 2019

Ze zeggen dat je je borstomvang erft van iemand in je familie. Dus in werkelijkheid is er weinig wat je kunt doen om hun grootte te corrigeren, tenzij je van plan bent om ze chirurgisch te verbeteren (wat weer met zijn eigen uitdagingen gepaard gaat). Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen met de ideale borst (of borsten) een hoger zelfrespect hebben. Dus welke opties zijn vrouwen nog met als ze niet willen dat er implantaten gedaan worden? Er zijn vele manieren waarop een vrouw haar borstomvang op natuurlijke wijze kan verbeteren. Beweging, het eten van de juiste voeding en een paar veranderingen in je levensstijl kunnen je de gewenste resultaten opleveren.

Dieet voor grotere borsten

Dieet speelt een belangrijke rol bij het vormgeven van het lichaam. Als het gaat om de grootte van de borst, heeft het goede voeding nodig. Naast voeding is het ook mogelijk om pillen voor grotere borsten te nemen. Lees verder om te zien welk soort voedsel je kan helpen om je borsten te vergroten.

Melk: De inname van melk draagt bij aan de groei van het borstweefsel. Koemelk wordt verrijkt met oestrogeen, progesteron en prolactine, die nodig zijn om bij vrouwen melk te produceren en zo de borstomvang te vergroten.

Groene bladgroenten: Voor grotere borsten, neem groene bladgroenten op in je dagelijkse voeding. Deze groenten zijn een goede bron van ijzer en calcium. Een andere reden om groene bladgroenten te eten is dat ze de productie van mannelijke testosteron bij vrouwen voorkomen. Dit brengt de hormonen in het lichaam van een vrouw in evenwicht en zorgt ervoor dat het natuurlijke oestrogeen niveau het functioneren van het lichaam kan controleren.

Noten: Hoog in vetten; noten zijn essentieel voor de bouw van borstweefsels en het verbeteren van de borstgroei.

Soja: Soja bevat fyto-oestrogenen, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de borstgroei. Soja bevat ook isoflavon, die vrije radicalen en kankercellen bestrijden die in de borstweefsels kunnen groeien.

Lees ook: De voordelen van camerabewaking