Top 4 Betaal verwerkers in 2019

door | augustus 3, 2019

1. Streep

stripe

Stripe is een ander krachtig betaalplatform dat ontworpen is voor internetbedrijven, waarbij het bedrijf beweert jaarlijks miljarden dollars aan transacties te verwerken. Het belangrijkste verschil tussen deze dienst en vele andere is dat het geen out-of-the-box oplossing is. In plaats daarvan, bent u voorzien van een scala aan flexibele tools om uw eigen betaalprocessen aan te passen.

Stripe biedt een eenvoudig te begrijpen basisplan met een vast bedrag van 2,9%, plus $0,30 (£0,24) per toeslag. Bovendien, voor grotere volume-behoeften, heeft het een aangepast plan met volumekortingen, en de mogelijkheid om “uw eigen Amex-tarieven mee te nemen”.

Ontworpen voor grotere bedrijven en door payment software development, biedt het een overvloed aan API’s waarmee u uw eigen abonnementsdiensten, on-demand marktplaatsen of crowdfunding platforms kunt creëren. Het ondersteunt een reeks van ontwikkelingstalen, waaronder Ruby, Python, PHP en Java.

Bovendien ondersteunt Stripe meer dan honderd valuta’s en biedt het functies zoals mobiele betalingen, abonnementsfacturering en het afrekenen met één klik. Gebruikers krijgen ook toegang tot een dashboard waar ze transacties kunnen visualiseren. Het is dus duidelijk dat dit een feature-rijke betaalpoort is, hoewel Stripe veel meer technologische kennis van de gebruiker vraagt dan de meeste aanbieders.

2. Authorize.net

Het belangrijkste doel van deze oplossingen is het stroomlijnen van het betaalproces, en Authorize.net (van Visa) doet dat ook. Ontwikkeld met bedrijven van elke omvang in het achterhoofd en met een keuze uit verschillende plannen, geeft het platform u de tools om items te verkopen en betalingen online of in een winkel mee te nemen.

Hoewel de software transacties van klanten over de hele wereld kan accepteren, moet uw bedrijf geregistreerd zijn in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Europa of Australië als u van deze dienst gebruik wilt maken zoals https://www.protranstech.com/.

Met de oplossing kunt u betalingen van websites accepteren en snel geld overmaken naar een merchant bankrekening. Het ondersteunt alle belangrijke creditcards, waaronder Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club en JCB. Daarnaast is het platform compatibel met digitale betaaldiensten zoals Apple Pay, PayPal en Visa Checkout.

3.  Adyen

Ayden werkt vanuit één platform Gebruikt door grote bedrijven Geïntegreerde gegevensinzichtenInzicht in complexe prijsstructuur Complexe prijsstructuur.

Adyen wordt gebruikt door bedrijven zoals Uber, Spotify, Microsoft en eBay om zakelijke en klantentransacties te verwerken. Met de software kunt u elke betaling aan uw bedrijf vanaf één enkel platform accepteren en beschikt u over tools om risico’s te beheren en resultaten bij te houden.

U bent bijvoorbeeld in staat om het gedrag en de patronen van kopers te identificeren, zodat u producten en diensten op de juiste manier kunt aanpassen. Er is ook een ingebouwde risicobeheertool die gegevens doorzoekt om fraudegevallen te identificeren en te bestrijden.

Adyen accepteert niet alleen meer dan 250 betalingsmethoden en 150 wereldwijde valuta’s, maar het stelt u ook in staat om transactiegegevens te analyseren om te profiteren van “datarijke inzichten om het gedrag van klanten te leren kennen”.

4. Payline

Een zeer efficiënte betalingsservicePayline is een bedrijf voor ananasbetalingen met hoofdkantoor in Chicago, Illinois. Het biedt oplossingen voor bedrijven, variërend van starters tot Fortune 500-bedrijven, met een focus op de betalingservaring.

Payline biedt gateway-betaalverwerking en zijn weboplossingen zijn ontworpen om te integreren met meer dan 175 online winkelwagentjes. Het bedrijf biedt ook mobiele oplossingen die ontworpen zijn om betalingen via mobiele apps te accepteren. De Payline Payment Processing Gateway is ook geïntegreerd met QuickBooks om het beheer van de salarisadministratie te vergemakkelijken, en de financiële administratie in het algemeen.