Waarom een website belangrijk is

door | juli 26, 2019

Verrassend genoeg zijn er nog steeds enkele creatieve professionals zonder website. Veel mensen hebben alleen een Facebook-pagina, dat betekent overigens niet dat je een website hebt. En ja, je zou ze allebei moeten hebben!

Dus, laten we eens kijken naar een aantal van de redenen waarom je een website nodig hebt. Als je overtuigd bent, dan kan je je website laten bouwen door professionals. Dan hoef je geen enkel zorgen te maken.

Om tijd en geld te besparen

Geloof het of niet, een eigen website kan je tijd en geld besparen. Je kan een veelgestelde vragen pagina aanmaken en hier de meest gestelde vragen beantwoorden. Ook kan je extra veel informatie geven rondom zodat er geen vragen worden gesteld per mail of telefonisch.

Een herkenbaar merk hebben

branded uber

Een van de belangrijkste redenen om een eigen website te hebben is om te helpen bij het opbouwen van uw persoonlijke merk. In het verleden was branding voorbehouden aan grotere bedrijven, zoals Amazon en Uber Maar vandaag de dag, met sociale media die in elke hoek op de loer liggen, mag personal branding niet over het hoofd worden gezien.

Je kan je werk laten zien

Volledige controle over hoe uw online portfolio eruit ziet, geeft u de vrijheid om uzelf te uiten.
Laten we eerlijk zijn, als je nieuwe klanten, moet je jezelf bewijzen. Hoewel er een aantal online portfoliosite’s zijn waar je je werk kunt plaatsen, biedt het hebben van een eigen site vele voordelen, zoals de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de rest.

Altijd beschikbaar zijn via jouw site

Het maakt niet uit hoe laat uw werkdag eindigt, uw website is altijd beschikbaar voor bestaande en potentiële klanten. Bovendien wordt van u verwacht dat u een website heeft. Zonder een website weten ze misschien niet eens dat u bestaat.

Je concurrentie verslaan

Het niet hebben van een website is als het overdragen van uw leads aan de concurrentie. Wanneer potentiële klanten op het web zoeken naar diensten die u aanbiedt, zouden ze je niet kunnen vinden en naar jouw concurrentie gaan.concurrentie

Om geloofwaardigheid te vestigen

Het is een plek waar u uw referenties, getuigenissen van klanten en blogberichten of tutorials kunt delen. Een website kan u helpen om uw geloofwaardigheid binnen uw vakgebied te vergroten

Het is geweldig voor netwerken

Blijf in contact en bouw mee aan uw professionele netwerk
Websites zijn zeer geschikt voor het maken van nieuwe connecties en contacten. Een eenvoudige manier om potentiele klanten te krijgen.