Wat is het verschil tussen Reddcoin en Bitcoin

door | augustus 27, 2019

reddcoin
Wat is het grote verschil tussen een Bitcoin en een Reddcoin? Werken de twee cryptomunten op precies dezelfde manier? Kunnen beide voor hetzelfde doel worden gebruikt? Wat zijn de voordelen?

Het is een goed idee om eerste de definities van deze twee munten uit te leggen. Dit zal het gemakkelijker maken om bovenstaande vragen te beantwoorden.

Definitie van Bitcoin

Bitcoin is een digitale valuta die ook bekend staat als crypto valuta, wat een peer-to-peer overdracht van digitaal geld mogelijk maakt. De bitcoin transacties, ook bekend als bitcoin blokketens, zorgen ervoor dat dit hele proces soepel verloopt.

Deze blokketens bieden een snelle geldovermaking, maar het enige dat het overwegen waard is, is dat een blokketen niet het spoor houdt op de locatie van de geldovermaking. Dit kan leiden tot het grootste nadeel van het gebruik van bitcoin.

Definitie van Reddcoin

Reddcoin is een soort sociale valuta die de makers van content op verschillende verdienende platforms zal helpen om geld te verdienen in ruil voor het maken van content. In eenvoudige woorden, Reddcoin is een valuta die een contentmaker kan winnen op elke like of share van de relevante post op platforms zoals Twitter of YouTube.

Je kunt ook zeggen dat je een tip geeft aan een contentmaker in de vorm van Reddcoin door gewoon op de betreffende post te slaan, zoals op de betreffende post. Meer likes betekent meer Reddcoin.

Deze discussie kan het fundamentele verschil tussen de twee tot op zekere hoogte duidelijk maken. Laten we bovendien nog wat meer verschillen tussen Bitcoin en een Reddcoin in detail bespreken.

De voordelen

Hieronder kan je de voordelen van de twee munten bekijken en daarmee ook de verschillen

Voordelen van Bitcoin

– Eenvoudige betaling
– Anonimiteit
– Directe aansluiting van afzender en ontvanger
– Geen enkele centrale partij is hierbij betrokken.
– Geen extra belastingen

Voordelen van Reddcoin

– Gegarandeerde betaling
– Gemakkelijk te gebruiken
– Licht in grootte
– Zeer veilig
– Goedkoop in prijs
– Biedt hoge privacy